7492 8330 // ungtoender@toender.dk

Sverige 2024

Rejser & ture ✈️

fed tur til Sverige, hvor vi skal sejle i kano, prøve diverse vandaktiviteter med mere.

Aldersgrænse
Du skal gå på et af følgende klassetrin: 8. 9. 10.
Pris
1500 kr.
Holdet er fyldt.


Beskrivelse

Tag med på vildmarkstur til Sverige med op til 48 andre unge mennesker fra Aabenraa og Tønder Ungdomsskole.
Vi sejler på de fantastiske søer i det sydsvenske øhav, bor på øde øer, laver mad over bål og opbygger fede fællesskaber med de andre unge på turen.

Rejsen er ikke en "overlevelsestur", men en "oplevelsestur" - alle kan være med. Turen er fyldt med spændende udfordringer og fantastiske naturoplevelser i det smukke Sverige.

Vi sejler i kano i tre dage og tager efterfølgende ind på fastlandet, hvor der vil være dage med valg af forskellige aktiviteter, fx masteklatring, grotteklatring, rappelling, øksekast, bueskydning, pusterørsskydning, fiskeri og aktivitetshus.

I løbet af dagene tager vi på en aften-tur, hvor vi skal ud og kigger efter Sveriges vilde dyr.
Du behøver ikke nogensinde at have siddet i en kano før eller være en naturnørd, bare du har lysten - så skal vi nok lære dig det. Sikkerheden er helt i top, og der vil være kæntringsøvelser, inden vi tager ud på den store sejltur.

Der afholdes infoaften d. 31-5-2024, som er obligatorisk for alle. Udover, at vi tegner og fortæller i detaljer om turen, får I her lejlighed til at stille masser af spørgsmål og vi får lavet telt- og kanogrupper.

Aldersgruppe: 8. klasse - 18 år.


Andre hold i samme kategori